Tehuset Java

Stadsmönstren

Jag har designeat ett stadsmönster för varje stad där Tehuset Java har butik: Lund, Stockholm och Marstrand. Mönstren innehåller stadstypiska byggnader och element. De finns att hitta i form av många olika produkter som exempelvis brickor, tekoppar, tevykort, handdukar, servetter, m.m. Finns att hitta i deras butiker eller här, på deras hemsida: https://www.tehusetjava.se/

Lundamönstret.
Stockholms- och marstrandmönstren.

Teburken

Tillsammans med Tehuset Java har jag fått ta fram en husburk, en tolkning av deras butik i Lund. Förutom att framsidan är deras vackra fasad så hittar man även andra lundensiska element såsom stockrosor, magnoliaträd, cykel, lyktstolpe från Tehusets innergård samt en bankirlampa. Den sistnämnda är som en liten blinkning till UB. Även denna finns att hitta i deras butiker eller här, på deras hemsida: https://www.tehusetjava.se/ (direktlänk: https://www.tehusetjava.se/product/platburk-tehuset-java-huset).

Nu finns även teburken i litet format, för 100 g!
Finns även den på deras hemsida: https://www.tehusetjava.se/
(direktlänk: https://www.tehusetjava.se/product/platburk-tehuset-java-100g-lundahuset)

Charlie AK

Charlie AK använder mitt anskitsmönster på flera olika produkter. De har gjort jackor och olika sorters kjolar i olika färgvarianter. Jackan har jag själv – förutom att vara en snyggt designead jacka (om man nu får säga så när man själv varit med och formgivit en liten del av den) så har den en otroligt mjuk insida. Rekommenderas!

Länk till deras hemsida: https://www.charlieak.com/

Länk till collectionen med mitt mönster: https://www.charlieak.com/a-million-faces

Million faces.

Brass Benders

Bandet Brass Benders ville förnya sin logga och samtidigt skapa en plansch att ha vid spelningar. De hade sedan tidigare orange som sin temafärg och ville att loggan skulle synas tydligt på den. Självklart skulle även temat vara just brassböjande.
https://www.facebook.com/brassbenders

Karnevalstidninge

Syndernas Lund

Syndernas Lund är en vandringsteaterföreställning på Kulturen i Lund. Jag fick äran att måla planschen. Den sätts upp 6e-27e augusti 2022. Här är en länk till den första föreställningen, 6e augusti https://www.kulturen.com/program/kalendarium/teaterforestallning-syndernas-lund-2/.

Karnevalstidningen, Lundakarnevalen 2022

Under Lundakarnevalen 2022 gjorde jag karnevalstidningens framsida, på vilken även programbladets framsida samt mycket annat baserades. Tidning och programblad trycktes i stor upplaga för att säljas till karnevalens ca 400 000 besökare.

Lundagård

I många år har jag illustrerat till tidningen Lundagård, Sveriges äldsta existerande studenttidning. Jag visar nedan några få exemplen på allt vad jag tecknat åt dem. I övrigt bör det finnas att hitta någonting här, om man skulle råka ha intresse för det: https://www.lundagard.se/?s=sofia+kockum